Ett modernt system för rekrytering

 

Locka de bästa talangerna
Välj de rätta kandidaterna

 

YoungCRM är ett effektivt system för rekrytering utvecklad för att hjälpa företag att attrahera nya medarbetare samt skapa en förstklassig upplevelse för kandidaterna. Plattformen kan användas för hela attraktions- och rekryteringsprocessen – oavsett om ni vill screena sökande, skapa snygga annonssidor eller bygga relationer med talanger. På YoungCRM är det människor bakom teknologin. Vi har ett enormt fokus på kundrelationer, och anstränger oss alltid för att kunden ska bli nöjd med plattformen.  


Rekryteringssystem       Annonssidor         Talangbank

 

Rekryteringssystem

 

Ansökningsprocessen är otroligt viktigt – både för företaget och de sökande. Därför är det viktigt att göra rekryteringen så effektiv och användarvänlig som möjligt för kandidaterna. YoungCRM erbjuder arbetsgivare ett rekryteringssystem som har de viktigaste funktionerna. Ni får hjälp att utforma jobbannonser, samla in ansökningar, granska kandidater utifrån olika parametrar samt ge löpande feedback till de sökande.


Ansökningsformulär– Videoansökan – Test och analys – Profilmatching-teknologi – Rankning av kandidater – Jobbportal – E-postflöden – Sammanställningar  

 

Se funktioner       Prova gratis

Annonssidor

 

Dagens generation kan inte övertygas av endast en bra jobbannons. De vill veta mer om företaget och möjligheten till en karriär. En annonssida är ett utmärkt sätt att öppna upp er interna verklighet och visa upp ert employer brand. Du behöver varken vara designer eller tekniskt begåvad för att skapa en annonssida i YoungCRM. Du kan däremot skapa en sida på mindre än en timme.


Drag-and-drop-funktioner – Omslagsbilder – Videor – Medarbetarporträtt – Integrerad jobbportal – Mobiloptimerade sidor – Call-to-action-knappar – Inforutor 

 

Se funktioner      Prova gratis

Talangbank

 

YoungCRM gör det möjligt att bygga upp en talangbank som kan underlätta er rekrytering i framtiden. I talangbanken kan ni spara tidigare sökande samt registrera intresserade kandidater från hemsidan, jobbmässor eller andra face2face-aktiviteter. Ni kan kommunicera löpande med personerna och hålla dem intresserade med hjälp av en rad olika relationsverktyg. När ni har skapat en ny jobbannons är det enkelt att screena de sökande och hitta helt rätt person till jobbet.


Marknadsföring via e-post – CRM-system – Formulär – SMS – 1:1 Chat – Arbetsflöden – Segmentering av målgrupper – Eventhantering – Sammanställningar 

 

Se funktioner      Prova gratis

“YoungCRM har optimerat våra rekryteringsprocesser och har gjort att vi har sparat tid samt fått ännu högre kvalitet på våra anställningar.”

Morten Guldberg, Personalchef, PWT Group

“Jag värdesätter att arbeta på hemsidor med en modern och användarvänlig layout, något som ni verkligen har lyckats med. Sammantaget är det här ett mycket bra verktyg för screening av kandidater”

Josephine Holmgren, Novo Nordisk

Personalen på YoungCRM är alltid så hjälpsam – allt går att lösa. Plattformen ger dig struktur och översikt.

Maria Thestrup, Head of Training, Lagkagehuset
Customers
0
Young Talent
0
Positions filled
0

Vi finns alltid med er

 

YoungCRM består av ett team med engagerade specialister alltid gör sitt yttersta för att kunden ska bli nöjd. Som samarbetspartner hjälper vi till att anpassa mjukvaran och ser till att den är GDPR-kompatibel. Vi lär er använda alla funktionerna och göra plattformen till en del av ert arbetsflöde. Och vår support gör gärna det lilla extra för att stötta er. Som team anser vi att det är viktigt att skapa nära kundrelationer. Därför möter du inte bara oss som experter, utan även som människor.

Vilka är YoungCRM?

 

YoungCRM grundades i Aalborg 2014 av företaget CompanYoung, Danmarks ledande aktör inom rekrytering av unga.

CompanYoung upptäckte i sitt arbete att många kunder inte hade någon professionell attraktions- och rekryteringsplattform. Därmed utvecklades YoungCRM som ett nytt sätt för kunder att attrahera och välja ut nya potentiella medarbetare.

YoungCRM är fortfarande en del av CompanYoung, men har nu sina egna ambitioner och egna dedikerade medarbetare – både i Aalborg och Köpenhamn.

Prova YoungCRM

Prova en gratisversion i 30 dagar