Digital plattform för utbildningsinstitutioner

 

Förbättra er rekrytering av studenter och elever

 

YoungCRM är en marketing- och attraktionsplattform som är utvecklad för att hjälpa utbildningsinstitutioner med rekrytering av studenter och elever. Plattformen skräddarsys efter varje enskild skola – oavsett om ni är ett gymnasium, en yrkeshögskola, högskola eller ett universitet. YoungCRM innebär inte bara utmärkta verktyg åt skolans administration. Det baseras även på potentiella elevers mindset och fokuserar på att skapa en bra upplevelse för de som överväger att söka till skolan.


CRM + Marketing        Events        Anmälan

 

CRM + Marketing

 

Som skola möter man kontinuerligt ungdomar och föräldrar som överväger ens utbildning. Detta sker t.ex. på mässor, besöksdagar, över telefon och via hemsidan. Det är viktigt att man som skola gör en aktiv insats för att dokumentera dessa händelser i en online databas, så att man följa upp målgruppen med ytterligare information. Dessutom är det viktigt att stärka sina marknadsföringsinsatser genom att kommunicera skarpt samt förstå vad som fungerar. Med YoungCRM får ni en komplett verktygslåda.


Kontaktformulär – E-postkampanjer – SMS-reklam – E-postautomatisering – 1:1 Chat – Landing Page Builder – CRM-system – Segmentering av målgrupper – Sammanställningar  

 

Se funktioner       Prova gratis

Event Manager

 

Event Manager är en modul som har utvecklats för YoungCRM, och som gör det otroligt enkelt att hålla öppna hus och liknande event, och därefter använda de data som genereras till att skapa ännu bättre event i framtiden. Modulen består av flera element. Den hjälper till att registrera ansökningar och administrera eventen. Den hör det möjligt att kommunicera med de anmälda deltagarna – både före och efter eventet. Slutligen sammanställer de statistiska data som visar vilka typiska målgrupper som deltar i eventen.


Skapa event – Registrera deltagare– Automatiska väntelistor – Eventkalender – Webbplats för event – E-post och SMS – Utvärdering och statistik 

 

Se funktioner      Prova gratis

Anmälan

 

För skolor som själva tar in ansökan från elever, kan Young CRMs ansökningsmodul bidra till att göra antagningsprocessen både papperslös och GDPR-kompatibel. Modulen levereras med utmärkta verktyg för att granska ansökningar och automatisera processen utan att förlora en mänsklig touch. Modulen hjälper även till att ta fram onboardinginitiativ, stärka kommunikationen med sökande samt mäta vilka marketingåtgärder som verkligen genererar ansökningar.


Ansökningsformulär – Sortering efter ansökningskriterier – Integrerad e-postkommunikation – Automatiska e-postflöden – SMS-påminnelser – Landing Pages – Sammanställningar 

 

Se funktioner      Prova gratis

“Programmet är otroligt enkelt att använda, och det ser proffsigt ut när mailet kommer fram till mottagaren.”

Rikke Jakobsen, Marknadskoordinator, CELF

“Hantering av event och deltagare är lekande lätt, tack vare YoungCRM. När det används på rätt sätt kan det vara ett mycket kraftfullt kommunikationsverktyg.”

Peter Rønnenfelt, Kommunikation & Events, Handelsskolan Nordsjälland

“Vi tycker att det fungerar bra, både vid öppna hus och för ansökningsformulär.”

Troels Schrøder, Föreståndare, Rebild Efteskole

Få en komplett verktygslåda

Marketing
Öppet hus
Nyhetsbreve
Analyser
Anmälan
CRM-system
Kontaktformulär
Landing Pages

Vi finns alltid med er

“Ett rent nöje att vara kund. Alltid superb hjälp när den behövs. Tack för en perfekt kundservice”

Pia Fink, PR & Marketing, Hotell- och Restaurangskolan

YoungCRM är inte bara en plattform. YoungCRM består av ett team med specialister som är vana med att hjälpa utbildningsinstitutioner med att locka potentiella unga studenter. Det är viktigt för oss att skapa nära relationer med våra kunder. Därför möter du inte bara oss som experter, utan även som människor. I startfasen hjälper vi till att anpassa plattformen efter er organisation. Samtidigt lär vi ert team att använda funktionerna på ett optimalt sätt. När plattformen är live står vårt dedikerade team redo att hjälpa via e-post, chatt eller telefon.

Vilka är YoungCRM?

 

YoungCRM grundades i Aalborg 2014 av företaget CompanYoung, Danmarks ledande aktör inom rekrytering av unga.

CompanYoung upptäckte i sitt arbete att många utbildningsinstitutioner inte hade någon professionell attraktions- och rekryteringsplattform för potentiella nya studenter och elever. Därmed utvecklades YoungCRM som ett nytt verktyg för skolor.

YoungCRM är fortfarande en del av CompanYoung, men har nu sina egna ambitioner och egna dedikerade medarbetare – både i Aalborg och Köpenhamn.

Prova YoungCRM

Boka en gratis provversion i 30 dagar