Plattform for studentrekruttering

 

Styrk rekrutteringen av studenter og elever

 

YoungCRM er en markedsførings- og tiltrekningsplattform som er utviklet for å hjelpe utdanningsinstitusjoner med å rekruttere flere studenter og elever. Plattformen blir alltid skreddersydd til den bestemte skolen, og om dere er en videregående skole, folkehøyskole, høyskole eller et universitet. YoungCRM gir ikke bare skarpe verktøy til skolens administrasjon. Den tar også utgangspunkt i den unges tenkemåte og fokuserer på å gi en god opplevelse til unge som vurderer skolen.


CRM + Marketing        Events        Påmelding

 

CRM + Marketing

 

Som skole møter man hele tiden unge og foreldre som vurderer utdanningstilbudet på skolen. Dette skjer f.eks. på messer, besøksdager, over telefon og på skolens hjemmeside. Det er viktig at man som skole gjør en aktiv innsats for å registrere disse henvendelsene i en online database, slik at man i fremtiden kan nå målgruppen med ytterligere informasjon. På samme måte er det viktig å bedre resultatene av markedsføringstiltakene ved å kommunisere tydelig og forstå hva som virker. Med YoungCRM får dere en komplett verktøykasse.


Kontaktskjemaer – E-postkampanjer – SMS-markedsføring – E-postautomatisering – 1:1-chat – Design av landingsside – CRM-system – Segmentering av målgrupper – Avrapportering  

 

Se funksjoner       Prøv gratis

Event Manager

 

Event Manager er en modul utviklet for YoungCRM, som gjør det svært enkelt å holde åpent hus-arrangementer og lignende eventer og bruke de dataene man får til å lage bedre eventer i fremtiden. Modulen består av forskjellige elementer. Det hjelper til med å registrere påmeldinger og kunne administrere arrangementer. Det gjør det mulig å kommunisere med de påmeldte deltagerne – både før og etter eventen. I tillegg produserer den statistisk data som gjør at man kan se hvilke målgrupper som typisk deltar i eventen.


Opprett eventer – Registrering av deltagere – Automatiske ventelister – Eventkalender – Nettside til eventer – E-post og SMS – Evaluering og statistikk 

 

Se funksjoner      Prøv gratis

Påmelding

 

For skoler som har behov for selv å samle inn søknader fra elever, kan YoungCRMs påmeldingsmodul bidra til å gjøre opptaksprosessen papirløs og GDPR-kompatibel. Modulen leveres med kraftige verktøy for å lese igjennom søknader og automatisere screeningen uten at man mister det menneskelige aspektet. Modulen hjelper dere dessuten med å utvikle mottaks- og velkomstinitiativer, styrke kommunikasjonen med søkere samt måle hvilke markedsføringstiltak som virkelig genererer søknader.


Søknadsskjemaer – Sortering etter søknadskriterier – Integrert e-postkommunikasjon – Automatisk e-postflyt – SMS-varsler – Landingssider – Avrapportering 

 

Se funksjoner      Prøv gratis

“Det er kjempelett å arbeide i, og det ser profesjonelt ut når mailen kommer ut til mottageren.”

Rikke Jakobsen, markedskoordinator, CELF

“Håndtering av eventer og deltagere blir enkelt takket være YoungCRM. Hvis den brukes riktig, kan den være et svært kraftig kommunikasjonsverktøy.”

Peter Rønnenfelt, kommunikasjon og eventer, Erhvervsskolen Nordsjælland

“Vi synes det fungerer bra, både ved åpent hus-arrangementer og som påmeldingsskjemaer.”

Troels Schrøder, skoleleder, Rebild Efterskole

Få en komplett verktøykasse

Marketing
Åpent hus
Nyhetsbrev
Analyser
Påmeldinger
CRM-system
Kontaktskjemaer
Landingssider

Vi er alltid med på sidelinjen

“En fornøyelse å være kunde. Alltid god hjelp å hente. Takk for en perfekt kundeservice.”

Pia Fink, PR og marketing, Hotel og Restaurantskolen

YoungCRM er ikke bare en plattform. YoungCRM er et team av spesialister som er vant til å hjelpe utdanningsinstitusjoner med å tiltrekke seg unge. Det er viktig for oss å skape nære kunderelasjoner. Man møter oss derfor ikke bare som eksperter, men også som mennesker. I startfasen hjelper vi dere med å konfigurere plattformen til organisasjonen deres. Samtidig trener vi opp deres ansatte til å bruke funksjonene optimalt. Når plattformen er i bruk, står vårt dedikerte supportteam klar over e-post, chat eller telefon.

Hvem er YoungCRM?

 

YoungCRM ble utviklet i Aalborg i 2014 av bedriften CompanYoung, som er Danmarks ledende bedrift innen tiltrekning og rekruttering av unge.

CompanYoung oppdaget i sitt arbeid at mange utdanningsinstitusjoner ikke hadde en profesjonell plattform for å tiltrekke seg og rekruttere nye studenter og elever. YoungCRM ble derfor utviklet som et nytt verktøy til skoler.

YoungCRM er fremdeles en del av CompanYoung, men har nå sine egne ambisjoner og egne dedikerte ansatte – både i Aalborg og København.

Prøv YoungCRM

Bestill en gratis prøveversjon i 30 dager