Plattform for kandidatrekruttering

 

Tiltrekk de beste talentene
Velg de rette kandidatene

 

YoungCRM er en komplett rekrutteringsplattform utviklet for å hjelpe bedrifter med å tiltrekke seg og rekruttere nye ansatte og skape en kandidatopplevelse i verdensklasse. Plattformen gjør hele tiltreknings- og rekrutteringsprosessen enklere – uansett om dere ønsker å screene søkere, bygge flotte karrieresider eller skape relasjoner med talenter. I YoungCRM er det mennesker bak teknologien. Vi setter kunderelasjoner høyt og arbeider alltid hardt for at kundene skal lykkes med plattformen.  


Rekrutteringssystem       Karrieresider         Talentbank

 

Rekrutteringssystem

 

Søknadsprosessen betyr utrolig mye, både for bedrifter og søkere. Derfor er det viktig å gjøre rekrutteringen så effektiv og kandidatvennlig som mulig. YoungCRM tilbyr arbeidsgivere et rekrutteringssystem som har de mest avgjørende funksjonene. Det hjelper dere med å lage stillingsannonser, samle inn søknader, vurdere kandidater ut fra forskjellige parametere og gi fortløpende tilbakemelding til søkere.


Søknadsskjemaer – Videosøknad – Test og analyser – Profilmatching – Rangering av kandidater – Jobbportal – E-postflyt – Avrapportering  

 

Se funksjoner       Prøv gratis

Karrieresider

 

Dagens generasjon av talenter blir ikke overbevist av bare en god stillingsannonse. De ønsker å vite mer om virksomheten der de søker karrieremulighetene sine. En karriereside er en god måte å åpne opp deres interne virkelighet på og synliggjøre deres merkevare som arbeidsgiver. Man trenger hverken å være designer eller teknisk begavet for å utforme en karriereside i YoungCRM. Man kan derimot lage en side på under en time.


Dra-og-slipp-funksjoner – Coverbilder – Videoer – Presentasjon av ansatte – Integrert jobbportal – Mobiloptimaliserte sider – Call-to-action-knapper – Infobokser 

 

Se funksjoner      Prøv gratis

Talentbank

 

YoungCRM gjør det mulig å bygge opp en talentbank som kan gjøre rekrutteringen enklere i fremtiden. I talentbanken kan dere lagre tidligere søkere og registrere interesserte kandidater via hjemmesiden, karrieremesser eller andre face-to-face-aktiviteter. Dere kan fortløpende kommunisere med talentene og holde dem interessert ved hjelp av en rekke relasjonsverktøy. Når dere har opprettet en ny stillingsannonse, er det lett å screene talentene og finne mulige kandidater til stillingen.


E-postmarkedsføring – CRM-system – Skjemaer – SMS – 1:1-chat – Arbeidsflyt – Segmentering av målgrupper – Event management – Avrapportering 

 

Se funksjoner      Prøv gratis

“YoungCRM har optimalisert rekrutteringsprosessene våre og gjort at vi har spart tid og fått enda høyere kvalitet i ansettelsene våre.”

Morten Guldberg, personalsjef, PWT Group

“Jeg setter stor pris på å arbeide på hjemmesider med en moderne og brukervennlig layout, noe dere virkelig har lykkes med. Alt i alt er det et svært godt verktøy for screening av kandidater.”

Josephine Holmgren, Novo Nordisk

YoungCRM har alltid et behjelpelig personale – alt kan la seg gjøre. Plattformen gir oss struktur og oversikt.”.

Maria Thestrup, opplæringssjef, Lagkagehuset
Customers
0
Young Talent
0
Positions filled
0

Vi er alltid med på sidelinjen

 

YoungCRM er et team av dedikerte spesialister som alltid gjør sitt beste for å få kundene til å lykkes. Som samarbeidspartner hjelper vi dere med å konfigurere programvaren og bli GDPR-kompatible. Vi gir dere opplæring i å bruke alle typer av funksjoner og gjøre plattformen til en del av arbeidsflyten deres. Og vår support strekker seg alltid langt for å kunne støtte dere. Som team mener vi at det er viktig å skape tette kunderelasjoner. Man møter oss derfor ikke bare som eksperter, men også som mennesker.

Hvem er YoungCRM?

 

YoungCRM ble utviklet i Aalborg i 2014 av bedriften CompanYoung, som er Danmarks ledende bedrift innen tiltrekning og rekruttering av unge.

CompanYoung oppdaget i sitt arbeid at mange kunder ikke hadde en profesjonell tiltreknings- og rekrutteringsplattform. YoungCRM ble med utgangspunkt i dette utviklet som en ny måte for kunder å tiltrekke seg talenter og velge ut kandidater.

YoungCRM er fremdeles en del av CompanYoung, men har nå sine egne ambisjoner og egne dedikerte ansatte – både i Aalborg og København.

Prøv YoungCRM

Få en gratis prøveversjon i 30 dager