Digital platform for skoler

 

Tiltrækning og rekruttering af studerende og elever

 

YoungCRM er en marketing- og tiltrækningsplatform udviklet til at hjælpe uddannelsesinstitututioner med at tiltrække og rekruttere flere studerende og elever. Platformen bliver altid skræddersyet til den specifikke skole – hvad enten om I er et gymnasium, efterskole, højskole eller universitet. YoungCRM giver ikke kun skarpe værktøjer til skolens administration. Den tager også udgangspunkt i den unges mindset og fokuserer på at give en god oplevelse til unge, der overvejer skolen.


CRM + Marketing        Events        Tilmeldingsmodul

 

CRM + Marketing

 

Som skole møder man løbende unge og forældre, der overvejer ens uddannelsestilbud. Dette sker fx til messer, besøgsdage, over telefon og på ens hjemmeside. Det er vigtigt, at man som skole gør en aktiv indsats for at registrere disse henvendelser i en online database, så man fremadrettet kan ramme målgruppen med yderligere information. Tilsvarende er det vigtigt at øge konverteringen på ens markedsføringstiltag ved at kommunikere skarpt og forstå, hvad der virker. Med YoungCRM får I en komplet værktøjskasse.


Kontaktformularer – Email-kampagner – SMS marketing – E-mail-automation – 1:1 Chat – Landing Page Builder – CRM-system – Segmentering af målgrupper – Afrapportering  

 

Se features       Prøv gratis

Event Manager

 

Event Manager er et modul udviklet til YoungCRM, der gør det super nemt at afholde åbent hus arrangementer og lignende events og bruge den data, der kommer igennem, til at lave bedre events i fremtiden. Modullet består af forskellige elementer. Det hjælper med at registrere tilmeldinger og kunne administrere arrangementerne. Det gør det muligt at kommunikere med de registerede deltagere – både før og efter eventet. Endelig giver det statistisk data til at forstå, hvilke typiske målgrupper, der deltager i eventet.


Opret events – Registering af deltagere – Automatisk ventelister – Eventkalender – Website til events – Mail og SMS – Evaluering og statistik 

 

Se features      Prøv gratis

Tilmelding

 

For skoler, der har behov for selv at indsamle ansøgninger fra elever, kan YoungCRM tilmeldingsmodul hjælpe med at gøre optagelsesprocessen papirløs og GDPR-kompatibel. Modullet leveres med stærke værktøjer til at læse ansøgninger igennem og automatisere screeningen uden, at man mister det menneskelige touch. Modullet hjælper jer desuden med at udvikle onboardingsinititativer, styrke kommunikationen med ansøgere samt måle, hvilke marketingstiltag, der reelt set generer ansøgninger.


Ansøgningsformularer – Sortering efter ansøgningskriterier  – Integreret mailkommunikation – Automatiske mailflows – SMS reminders – Landing Pages – Afrapportering 

 

Se features      Prøv gratis

“Det er super nemt at arbejde i og det ser professionelt ud, når mailen kommer ud til modtageren.”

Rikke Jakobsen, Markedskoordinator, CELF

“Håndtering af events og deltagere gøres med lethed takket være YoungCRM. Brugt den rigtige måde kan det være et meget stærkt kommunikationsværktøj.”

Peter Rønnenfelt, Kommunikation & Events, Erhvervsskolen Nordsjælland

“Vi synes det virker godt, både ved åbent hus arrangementer, og som tilmeldingsformularer”.

Troels Schrøder, Forstander, Rebild Efteskole

Få en komplet værktøjskasse

Marketing
Åbent Hus
Nyhedsbreve
Analyser
Tilmeldinger
CRM-system
Kontaktformularer
Landing Pages

Vi er altid med på sidelinjen

“En fornøjelse at være kunde. Altid super hjælp at hente. Tak for en perfekt kundeservice”

Pia Fink, PR & Marketing, Hotel og Restaurantskolen

YoungCRM er ikke bare en platform. YoungCRM er et team med specialister, der er vant til at hjælpe uddannelsesinstitutioner med at tiltrække unge. Det er vigtigt for os at skabe nære kunderelationer. Du møder os derfor ikke kun som eksperter, men også som mennesker. I startfasen hjælper vi jer med at konfigure platformen til jeres organisation. Samtidigt optræner vi jeres team til at bruge funktionerne optimalt. Når platformen er live står vores dedikerede support team klar over mail, chat eller telefon.

Young People
0
Customers
0
Created Events
0

Hvem er YoungCRM?

 

YoungCRM blev udviklet i Aalborg i 2014 af virksomheden CompanYoung, der er Danmarks førende virksomhed inden for tiltrækning og rekruttering af unge.

CompanYoung opdagede i deres arbejde, at mange uddannelsesinstitutioner ikke havde en professionel tiltræknings- og rekrutteringsplatform til at tiltrække og rekruttere nye studerende og elever. YoungCRM blev derfor udviklet som et nyt værktøj til skoler.

YoungCRM er stadig en del af CompanYoung, men har nu sine egne ambitioner og egne dedikerede medarbejdere – både i Aalborg og København.

Prøv YoungCRM

Book en gratis prøveversion i 30 dage