Student Recruitment Platform

 

Styrk jeres rekruttering af studerende og elever

 

YoungCRM er en moderne digital platform udviklet til at hjælpe uddannelsesinstitututioner med at tiltrække flere studerende og elever. Platformen bliver altid skræddersyet til den specifikke uddannelsesinstitution – hvad enten om I er et gymnasium, efterskole, højskole eller universitet. YoungCRM gør ikke kun livet lettere for skoler. Den tager også sit udgangspunkt i den unges mindset og fokuserer på at give en god oplevelse for de studerende, der overvejer skolen.


CRM + Marketing        Event manager        Tilmelding

 

CRM + Marketing

 

Som skole møder man løbende unge og forældre, der overvejer ens uddannelsestilbud. Dette sker fx til messer, besøgsdage, over telefon og på ens hjemmeside. Det er vigtigt, at man som skole gør en aktiv indsats for at registrere disse henvendelser i en online database, så man fremadrettet kan ramme målgruppen med yderligere information. Tilsvarende er det vigtigt at øge konverteringen på ens markedsføringstiltag ved at kommunikere skarpt og forstå, hvad der virker. Med YoungCRM får I en komplet værktøjskasse.


Kontaktformularer – Email-kampagner – SMS marketing – E-mail-automation – 1:1 Chat – Landing Page Builder – CRM-system – Segmentering af målgrupper – Afrapportering  

 

Se features       Prøv gratis

Event Manager

 

Event Manager er et modul udviklet til YoungCRM, der gør det super nemt at afholde åbent hus arrangementer og lignende events og bruge den data, der kommer igennem, til at lave bedre events i fremtiden. Modulet består af forskellige elementer. Det hjælper med at håndtere arrangementerne og få tilmeldinger via kontaktformularer. Det gør det muligt til at kommunikere med deltagere – både før og efter eventet. Endelig følger der statistiske værktøjer med til at evaluere og analysere ens events.


Opret events – Registering af deltagere – Automatisk ventelister – Event kalender – Website til events – Mail og SMS – Evaluering og statistik 

 

Se features      Prøv gratis

Tilmelding

 

For skoler, der har behov for selv at modtage og indsamle ansøgninger, kan YoungCRM tilmeldingsmodul hjælpe med at gøre optagelsesprocessen papirløs og GDPR-kompatibel. Modullet leveres med stærke værktøjer til at læse ansøgninger igennem og automatisere screeningen uden, at man mister det menneskelige touch. Modullet vil desuden kunne hjælpe jer med at styrke kommunikationen med ansøgere og skabe forskellige intitativer til at onboarde nye elever og studerende.


Ansøgningsformularer – Profil til ansøgere – Integrer ansøgningskriterier  – Segmentering af ansøgere – Automatiske mailflows – SMS reminders – Landing Pages – Afrapportering 

 

Se features      Prøv gratis

“Det er super nemt at arbejde i og det ser professionelt ud, når mailen kommer ud til modtageren.”

Rikke Jakobsen, Markedskoordinator, CELF

“Håndtering af events og deltagere gøres med lethed takket være YoungCRM. Brugt den rigtige måde kan det være et meget stærkt kommunikationsværktøj.”

Peter Rønnenfelt, Kommunikation & Events, Erhvervsskolen Nordsjælland

“Vi synes det virker godt, både ved åbent hus arrangementer, og som tilmeldingsformularer”.

Troels Schrøder, Forstander, Rebild Efteskole
Young Talent
0
Schools
0
Created Events
0

Vi er altid med på sidelinjen

“En fornøjelse at være kunde. Altid super hjælp at hente. Tak for en perfekt kundeservice”

Pia Fink, PR & Marketing, Hotel og Restaurantskolen

“Så hurtig og effektiv support – De er altid glade og hjælpsomme”

Maria Thestrup, Lagkagehuset

YoungCRM er ikke bare en platform. YoungCRM er et firma med specialister, der er vant til at hjælpe uddannelsesinstitutioner med at tiltrække unge. Som samarbejdspartner sikrer vi, at softwaren bliver konfigureret til jeres organisation og kan leve op til GDPR. Vi optræner jer I at bruge alle typer funktioner og gøre dem til en del af jeres workflow. Og vores support team går langt for at kunne hjælpe. Vi ønsker altid at skabe tætte kunderelationer. Du møder os derfor ikke kun som eksperter, men også som mennesker.

Hvem er YoungCRM?

 

YoungCRM blev udviklet i Aalborg i 2014 af virksomheden CompanYoung, der er Danmarks førende virksomhed inden for tiltrækning og rekruttering af unge.

CompanYoung opdagede i deres arbejde, at mange kunder ikke havde en professionel rekrutteringsplatform til at tiltrække og rekruttere nye studerende og elever. YoungCRM blev derfor udviklet som et nyt værktøj til kunders tiltrækning og rekrutteringstrategi.

YoungCRM er stadig en del af CompanYoung, men har nu sine egne ambitioner og egne dedikerede medarbejdere – både i Aalborg og København.

Prøv YoungCRM

Book en gratis prøveversion i 30 dage