Candidate Recruitment Platform

 

Tiltræk de bedste talenter
Vælg de rette kandidater

 

YoungCRM er en komplet rekrutteringsplatform udviklet til at hjælpe virksomheder med at tiltrække og rekruttere nye medarbejdere og skabe en verdensklasse kandidatoplevelse. Platformen kan facilitere hele jeres tiltrækning- og rekrutteringsproces – hvad enten om I ønsker at screene ansøgere, bygge flotte karrieresider eller skabe relationer med talenter. I YoungCRM er der mennesker bag teknologien. Vi prioriterer kunderelationer højt og gør altid en indsats for, at kunder får succes med platformen.  


Rekrutteringssystem       Karrieresider         Talentbank

 

Rekrutteringssystem

 

Ansøgningsprocessen betyder utroligt meget – både for virksomheder og ansøgere. Det er derfor vigtigt at gøre jeres rekruttering så effektiv og kandidatvenlig som mulig. YoungCRM tilbyder arbejdsgivere et rekrutteringssystem, der har de mest esssentielle funktioner. Det hjælper jer med at bygge jobannoncer, indsamle ansøgninger, vurdere kandiddater ud fra forskellige parameter og give løbende feedback til ansøgere.


Ansøgningsformularer – Videoansøgning – Test og analyse – Profil-matching-teknologi – Rating af kandidater – Jobportal – Email flows – Afrapportering  

 

Se features       Prøv gratis

Karrieresider

 

Nutidens generation af talenter bliver ikke blot overbevist af en skarp jobannonce. De ønsker at vide mere om den virksomhed, hvor de søger karrieremuligheder. En karriereside er en stærk måde at åbne jeres interne virkelighed op på og synliggøre jeres employer brand. Du behøver hverken være designer eller teknisk begavet for at udforme en karriereside i YoungCRM. Du kan derimod bygge en side på under 1 time.


Drag-and-drop funktioner – Coverbilleder – Videoer – Medarbejderportrætter – Integreret jobportal – Mobiloptimeret sider – Call-to-action knapper – Infobokse 

 

Se features      Prøv gratis

Talentbank

 

YoungCRM gør det muligt at opbygge en talentbank, der kan gøre jeres rekruttering nemmere i fremtiden. I talentbanken kan I gemme tidligere ansøgere og registrere interesserede kandidater via hjemmesiden, karrieremesser eller andre face2face-aktiviteter. I kan løbende kommunikere med talenterne, og holde dem interesserede via en række relationsværktøjer. Når I har oprettet en ny jobannonce, er det let at screene talenterne og finde mulige kandidater til stillingen.


E-mail Marketing – CRM-system – Formularer – SMS – 1:1 Chat – Workflows – Segmentering af målgrupper – Event management – Afrapportering 

 

Se features      Prøv gratis

“YoungCRM har optimeret vores rekrutteringsprocesser og gjort, at vi har sparet tid og opnået endnu højere kvalitet i vores ansættelser.”

Morten Guldberg, HR Manager, PWT Group

“Jeg sætter stor pris på at arbejde på hjemmesider med et moderne og brugervenligt layout, som I virkelig har lykkedes med. Alt i alt et meget godt værktøj til screening af kandidater”

Josephine Holmgren, Novo Nordisk

YoungCRM har et altid behjælpeligt personale – Alt kan lade sig gøre. Platformen giver dig struktur og overskuelighed”.

Maria Thestrup, Head of Training, Lagkagehuset
Customers
0
Young Talent
0
Positions filled
0

Vi er altid med på sidelinjen

 

YoungCRM er et team med dedikerede specialister, der altid gør sit bedste for gøre kunder til en succes. Som samarbejdspartner hjælper vi jer med at konfigurere softwaren og blive GDPR-kompatibel. Vi optræner jer I at bruge alle typer funktioner og gøre platformen til en del af jeres workflow. Og vores support går altid langt for at kunne støtte jer. Som team tror vi på, at det er vigtigt at skabe tætte kunderelationer. Du møder os derfor ikke kun som eksperter, men også som mennesker.

Hvem er YoungCRM?

 

YoungCRM blev udviklet i Aalborg i 2014 af virksomheden CompanYoung, der er Danmarks førende virksomhed inden for tiltrækning og rekruttering af unge.

CompanYoung opdagede i deres arbejde, at mange kunder ikke havde en professionel tiltræknings- og rekrutteringsplatform. YoungCRM blev herfra udviklet som en ny måde for kunder at tiltrække talenter og udvælge kandidater.

YoungCRM er stadig en del af CompanYoung, men har nu sine egne ambitioner og egne dedikerede medarbejdere – både i Aalborg og København.

Prøv YoungCRM

Få en gratis prøveversion i 30 dage