Plattform for kandidatrekruttering

 

Tiltrekk de beste talentene
Velg de rette kandidatene

 

YoungCRM er en komplett rekrutteringsplattform utviklet for å hjelpe bedrifter med å tiltrekke seg og rekruttere nye ansatte og skape en kandidatopplevelse i verdensklasse. Plattformen gjør hele tiltreknings- og rekrutteringsprosessen enklere – uansett om dere ønsker å screene søkere, bygge flotte karrieresider eller skape relasjoner med talenter. I YoungCRM er det mennesker bak teknologien. Vi setter kunderelasjoner høyt og arbeider alltid hardt for at kundene skal lykkes med plattformen.  


Rekrutteringssystem       Karrieresider         Talentbank

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/youngcrm-platform/apps/youngcrm-platform/public/wp-content/themes/website/blocks/cooperators/row.inc on line 13

Rekrutteringssystem

 

Søknadsprosessen betyr utrolig mye, både for bedrifter og søkere. Derfor er det viktig å gjøre rekrutteringen så effektiv og kandidatvennlig som mulig. YoungCRM tilbyr arbeidsgivere et rekrutteringssystem som har de mest avgjørende funksjonene. Det hjelper dere med å lage stillingsannonser, samle inn søknader, vurdere kandidater ut fra forskjellige parametere og gi fortløpende tilbakemelding til søkere.


Søknadsskjemaer – Videosøknad – Test og analyser – Profilmatching – Rangering av kandidater – Jobbportal – E-postflyt – Avrapportering  

 

Se funksjoner       Prøv gratis

Karrieresider

 

Dagens generasjon av talenter blir ikke overbevist av bare en god stillingsannonse. De ønsker å vite mer om virksomheten der de søker karrieremulighetene sine. En karriereside er en god måte å åpne opp deres interne virkelighet på og synliggjøre deres merkevare som arbeidsgiver. Man trenger hverken å være designer eller teknisk begavet for å utforme en karriereside i YoungCRM. Man kan derimot lage en side på under en time.


Dra-og-slipp-funksjoner – Coverbilder – Videoer – Presentasjon av ansatte – Integrert jobbportal – Mobiloptimaliserte sider – Call-to-action-knapper – Infobokser 

 

Se funksjoner      Prøv gratis

Talentbank

 

YoungCRM gjør det mulig å bygge opp en talentbank som kan gjøre rekrutteringen enklere i fremtiden. I talentbanken kan dere lagre tidligere søkere og registrere interesserte kandidater via hjemmesiden, karrieremesser eller andre face-to-face-aktiviteter. Dere kan fortløpende kommunisere med talentene og holde dem interessert ved hjelp av en rekke relasjonsverktøy. Når dere har opprettet en ny stillingsannonse, er det lett å screene talentene og finne mulige kandidater til stillingen.


E-postmarkedsføring – CRM-system – Skjemaer – SMS – 1:1-chat – Arbeidsflyt – Segmentering av målgrupper – Event management – Avrapportering 

 

Se funksjoner      Prøv gratis

“YoungCRM har optimalisert rekrutteringsprosessene våre og gjort at vi har spart tid og fått enda høyere kvalitet i ansettelsene våre.”

Morten Guldberg, personalsjef, PWT Group

“Jeg setter stor pris på å arbeide på hjemmesider med en moderne og brukervennlig layout, noe dere virkelig har lykkes med. Alt i alt er det et svært godt verktøy for screening av kandidater.”

Josephine Holmgren, Novo Nordisk

YoungCRM har alltid et behjelpelig personale – alt kan la seg gjøre. Plattformen gir oss struktur og oversikt.”.

Maria Thestrup, opplæringssjef, Lagkagehuset
Customers
0
Young Talent
0
Positions filled
0

Vi er alltid med på sidelinjen

 

YoungCRM er et team av dedikerte spesialister som alltid gjør sitt beste for å få kundene til å lykkes. Som samarbeidspartner hjelper vi dere med å konfigurere programvaren og bli GDPR-kompatible. Vi gir dere opplæring i å bruke alle typer av funksjoner og gjøre plattformen til en del av arbeidsflyten deres. Og vår support strekker seg alltid langt for å kunne støtte dere. Som team mener vi at det er viktig å skape tette kunderelasjoner. Man møter oss derfor ikke bare som eksperter, men også som mennesker.

Hvem er YoungCRM?

 

YoungCRM ble utviklet i Aalborg i 2014 av bedriften CompanYoung, som er Danmarks ledende bedrift innen tiltrekning og rekruttering av unge.

CompanYoung oppdaget i sitt arbeid at mange kunder ikke hadde en profesjonell tiltreknings- og rekrutteringsplattform. YoungCRM ble med utgangspunkt i dette utviklet som en ny måte for kunder å tiltrekke seg talenter og velge ut kandidater.

YoungCRM er fremdeles en del av CompanYoung, men har nå sine egne ambisjoner og egne dedikerte ansatte – både i Aalborg og København.

Prøv YoungCRM

Få en gratis prøveversjon i 30 dager